Personeel JIS.

Your Security is our business

JIS. is ontstaan door enthousiaste IT studenten die afgestudeerd zijn op het vakgebied IT Security van het Fontys Hogeschool te Eindhoven. De volledige naam van JIS. staat voor: Junior IT Security, deze naam is zeer toepasselijk want wij zijn een fris & jong bedrijf. Wij richten ons alleen op het grote gebied van IT security.

Ons product

JIS. heeft het volgende product op de markt gebracht: Ziekenhuis bed terminal. Deze is compleet beveiligd en is gemaakt naar de eisen en wensen van onze klant(en). Het product wordt standaard beveiligd met MAC filtering (uniek ID nummer van de draadloze netwerk kaart). En daarnaast hebben we ook een LAN poort filtering (dan wordt de LAN poort die in de muur zit ook gefilterd wordt). Daarnaast hebben we nog een extra uitgebreide selectie aan beveiliging opties die kan worden toevoegen aan uw product.

Over ons

Steven van de Looy
Security specialist
Marek van den Heuvel
Systeem & Netwerkbeheer
Ties Baltissen
Security specialist
Mick Vranken
Projectleider
Sander van de Rijt
Marketing & Sales
Ruben Sissing
Marketing & Sales

Product

iPad2_1
iPad2_2
iPad2_3

Begin scherm

Op het begin scherm van de bed terminal kan men verschillende diensten bestellen en gebruiken. Voordat de patiënt hier op kan moet je deze unlocken of wel inloggen. Hier naast zie je het beginscherm. Inloggen doe je op de volgende manier: Je hebt een patiënt nummer en die vul je in bij de gebruikersnaam en je krijgt een tijdelijk wachtwoord (4 cijferige pincode) en met deze pincode kan je inloggen en de diensten gebruiken en bestellen.

Maaltijd bestellen

Tijdens uw verblijf in het ziekenhuis worden er verschillende menu's voorgesteld die eventueel voldoen aan uw dieet. Ook dit kunt u via onze beveiligde terminal bestellen en wordt actueel op de hoogte gehouden wanneer het eten wordt bezorgd.

Applicatie

Met de terminal kun je verschillende applicaties gebruiken: tv, radio, internet, tijdschriften en telefoon. Voor deze applicaties moet de patiënt wel extra betalen, maar door middel van deze extra applicaties geef je de patiënt service. Deze applicaties zijn makkelijk in gebruik, dit is een belangrijk aspect die wij willen bereiken. Patiënten die in het ziekenhuis liggen zijn vaak ziek en dan moeten ze de applicatie gemakkelijk kunnen bedienen.

Contact

Adres

Rachelsmolen 1 (Gebouw R1)
5617 MA Eindhoven

info@junioritsecurity.nl
Tel. 08850 80000

Contact formulier